Klacht: onterecht dwangbevel

op 06 oktober 2017 over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland in de categorie Belastingdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ten eerste wil ik zeggen dat wat jullie doen niet eerlijk is ,het opzadelen van extra kosten die niet terecht zijn . Op 5 september heb ik 70 euro overgemaakt, heb gelijk daarna gelijk gebeld met de bsr tiel om te vragen of het goed was of de volgende betaling op 24 september kon . Het was geen probleem omdat er al 70 euro overgemaakt was en als het maar voor de 30 september binnen was , mevrouw zou een notitie maken .dus ben ik de afspraak na gekomen en heb 67 ,79,euro overgemaakt op 24 september. Er was geen spraken van incasso kosten maar toch een dwangbevel op 26 september met allerlei dreigementen erin en een bedrag van 47 euro omdat ik te laat was met betalen. Dus heb gelijk gebeld, maar wat ik vertelde was niet waar er was niets af geproken dus moest gewoon betalen, want anders . Ik wil u zeggen bsr tiel dat ik een eerlijk mens ben en niet lieg , maar ik schijn niet de enigste te zijn Internet en Twitter staan vol met de zelfde klacht mensen hebben netjes betaalt en toch dwangbevel krijgen met het smoesje te laat betaald. Waarom doen jullie dit , kan geen toeval zijn Toch.? Maar die 47 euro heb ik overgemaakt maar die wil ik weer terug , anders ga ik hier werk van maken .

Gewenste Oplossing:

Wil mijn 47 euro terug en excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jackche