Klachten over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland in de categorie Belastingdiensten. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van BSR Belastingsamenwerking Rivierenland in de categorie Belastingdiensten

22 klachten gemeld
3.6 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Tot 4 maal toe heb ik bezwaar aan moeten tekenen i.v.m. een aanslag van BSR. Tijdig heb ik doorgegeven aan de gemeente waar ik mij gevestigd heb. Zoals op de site van BSR valt te lezen: wijzigingen die doorgegeven zijn... Lees meer

Aanslag 2019 Dubbel

Klacht van op 21 november 2019 over BSR Belastingsamenwerking Rivierenland in de categorie Belastingdiensten

De aanslag 2019 dubbel verstuurd, overigens wel met afwijkende bedragen, iemand daar zit te slapen kennelijk, en volhoudend.. een herinnering toegestuurd gekregen ( aanmaning dreigen md deurwaarder) Wanneer gaat daar bij dat BSR het licht aan, is er nog... Lees meer

Op 7 juni 2019 een aanvraag ingediend voor kwijtschelding BSR kosten. Op 6 augustus 2019 een brief ontvangen van de BSR voor aanvullende gegevens m.b.t. kwijtschelding. De brief was gedateerd op 31 juli 2019 en ik had 2 weken de tijd... Lees meer

Ik probeer al een week op verschillende tijden de BSR te bereiken, maar ze verbreken de verbinding omdat het te druk is. Wel is de telefoon vanaf 12.30 uur helemaal eruit, terwijl ik dan denk misschien handig wat langer open... Lees meer

Ik krijg net een aankondiging of ik 936,96 wil betalen over de jaren 2017 en 2018. Hiervoor al een rekening betaald van 413,26 Ik verdien minder dan een uitkering en krijg geen aanmaningen niets! Walgelijke benadering! Onmenselijk en... Lees meer