Klacht: Onterecht bezorgkosten in rekening gebracht

op 18 juli 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een half jaar laten wij elke week de boodschappen door Jumbo bezorgen naar tevredenheid, behalve vandaag toen ik achteraf de online factuur kreeg. Om bezorgkosten te besparen kies ik altijd 1 van de artikelen die er voor zorgen dat je geen bezorgkosten betaalt. Er liggen dus nu 4 pakken coolbest in de koelkast maar toch zijn de bezorgkosten berekend!?! Behalve dat ik dit niet ok vind heb ik ook weinig zin om elke keer de factuur te moeten controleren. Sorry dat het via deze weg moet maar op de Jumbo site kon ik nergens een e-mailadres vinden.

Gewenste Oplossing:

Als de bezorgkosten worden teruggestort

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MaaikeMW