Klacht: Onserieuze bedrijfsvoering proassist

op 01 mei 2017 over Proassist in de categorie Verzekering - Zakelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het kader van het in kaart brengen van mijn vaste maandelijkse lasten kwam ik erachter dat een verzekeraar genaamd proassist om de 3 maanden 36 euro van mijn rekening afboekt. Wist eerst helemaal niet waarover het eigenlijk ging. Na wat uitzoekwerk op internet ging het langzaam dagen. Het ging om een telefoonverzekering die mij was aangepraat in een T-Mobile filiaal in Zwolle! Nooit geen polis of dergelijke ontvangen! Wat een oplichterij, ook van de medewerkers van T-Mobile trouwens. Ik heb in ieder geval voor elkaar gekregen dat ik nu een opzegformulier van proassist kan downoaden. Dat ga ik voor de zekerheid maar aangetekend versturen. Na 5 werkdagen gaan ze het in behandeling nemen! Ben benieuwd en wordt vervolgd.

Gewenste Oplossing:

Zo spoedig mogelijk abonnement beeindigen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Proassist

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Proassist nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JHoting