Klacht: onrijpe meloenen en nectarines en perzikken

op 17 juli 2016 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maakt helaas niet uit waar ik ze koop, bij Deen net zo goed als de Vomar, maar deze vruchten zijn niet te vreten. Keihard en totaal geen smaak. Heb zelfs een meloen 5 dagen voor het raam in de zon gelegd zonder resultaat. Wat voor inkopers hebben jullie, geen beste. Voorlopig geen meloenen meer voor mij.

Gewenste Oplossing:

Laat die vruchten niet zo onrijp oogsten!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meloennen