Klacht: Onophoudelijk overlast door vliegtuigen

op 27 september 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al sinds twee weken een enorme last van landende en startende vliegtuigen. Er is onderhoud gepleegd aan de Aalsmeerbaan maar dat was tot 24 september, daar heb ik begrip voor. Maar het de overlast gaat gewoon door, ook ’s nachts. Het zorgt voor erg veel onvrede in Amsterdam Buitenveldert.

Gewenste Oplossing:

Ik moet er helaas van uit gaan dat er niets verandert. Misschien helpt een burgerinitiatief?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door K. Frederik