Klacht: Onmogelijk om abonnement te beëindigen bij overlijden.

op 01 augustus 2017 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter is helaas overleden en ben ik druk doende haar abonnementen op te zeggen te beëingigen . Bij Spotify kan dat alleen met gebruikersnaam en wachtwoord of Facebook. Beetje moeilijk wanneer iemand overleden is. Een brief aan Spotify in Amsterdam heeft ook al niet erg veel geholpen. Men is er daar niet van doordrongen dat er ook wel een mensen komen te overlijden zonder achterlating van gegevens.

Gewenste Oplossing:

Ondanks dat door de blokkering van haar rekening er geen abonnementsgeld meer geïnd kan worden en dientengevolge Spotify toch wel beëindigd zal worden wil ik de mogelijkheid hebben haar abonnement op juiste wijze af te melden.
Verder wil ik verschoond blijven van berichten aan haar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Reactie van de melder van de klacht Sprunkle

11 maanden geleden - Bedenk je 10 keer voor dat je aan Spotify begint.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sprunkle