Klacht: Onjuist geld afgeschreven

op 24 september 2016 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een account op huurwoningen.nl. Alle accounts zijn nog steeds t/m 31 september gratis. Maar toch wordt er 19,90 afgeschreven. Maar ik heb helemaal geen premium account.

Nu proberen we ze te bellen maar ze nemen niet op…

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn account opgezegd wordt en mijn geldt teruggestort wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Huurwoningen.nl

6 maanden geleden - Beste Daphne, Het is niet zo dat alle accounts tot en met 31 september gratis zijn. Helaas kan ik geen account terug vinden op het opgegeven e-mailadres. Kun je een mail naar info@huurwoningen.nl sturen en daarbij je IBAN-nummer doorgeven? Dan kunnen wij nagaan welk account daaraan gekoppeld is. Met vriendelijke groet, Ashley Zuijdendorp

Alle klachten die gemeld zijn door Daaa