Klacht: ongezouten roomboter GEEN 250 gram

op 18 juli 2019 over Superunie in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop altijd oke roomboter om te bakken (iedere week). Aangezien je bij het bakken van bijv een cake de hoeveelheid moet afwegen deed ik dat dit keer ook. Meestal na de hele verpakking schoon geschraapt te hebben kom je op 249 gr. Nu kwam ik maar op 246 gram. Hoe kan dit?? Ik heb voor de meeste recepten 250 gr nodig, ik koop 250 gr en krijg in dit geval maar 246 gram.

Gewenste Oplossing:

Als ik ook 250 gr boter krijg. Dat staat nl ook op de verpakking.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Superunie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Superunie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door inabenschop