Klacht: Ongewenste pakket ontvangen

op 19 oktober 2016 over Fatkiller in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mensen, ik had eind juli een doosje pillen besteld en de betaling ook afgerond maar dat spul helpt niet. Dus ik zal miet voor de 2de keer dat spul gaan bestellen maar toch kreeg in de 4de week van aug en 1ste week van sept een pakket toegestuurd, wat ik niet besteld had. Ik heb ze terug gestuurd op mijn kosten ook. Wat ik vandaag krijg is een aanmanningsbrief van €99,- . En ze zeggen dat ze mij eerder een herrinnering hadden gestuurd, maar ik heb dat nooit gekregen. Ik ben niet van plan om te betalen wat ik niet besteld heb en ook niet aangenomen heb. Kan iemand mij hiermee helpen? A . U. B.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit zonder kosten opgelost is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fatkiller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fatkiller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shama Mahadien