Klacht: Ongewenste e-mail

op 30 juni 2017 over Ticketveiling.nl in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 4 biedingen gedaan op ticketveiling.nl. Ik heb daarna op 2 van die biedingen een herroeping gedaan. 5dagen erna wou ik ook op de andere 2 ook een herroeping doen maar dat kon niet meer, want mijn account was zomaar geblokkeerd. Dus heb ik een mail gestuurd van hoe en wat maar heb er toen niets meer van gehoord. Ik ging vandaag goed door mijn mail en zag dat de meldingen van ticketveiling in mijn ongewenste e-mailbox stond. Nu hebben ze €81 van mijn bank afgeschreven terwijl ik een herroeping had gedaan en ik kon het niet betalen.
Dus wat moet ik nou doen heb ik het recht om het geld terug te vragen. Want de 2 weken bedenktijd is nog niet voorbij.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ticketveiling.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketveiling.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketveiling.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketveiling.nl

Heeft op 04 juli 2017 om 11:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Y-1