Klacht: Ongewenste betalingen

op 20 december 2017 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik betaal een aantal maanden voor videoland via buckaroo, ik heb vorige maand opgezegd omdat je er via geen mogelijkheid op kunt kijken maar de betalingen blijven wel doorgaan…. graag zou ik in ieder geval willen dat dit zo snel mogelijk stop word gezet en de maanden dat ik niet heb gekeken inmiddels 8 weer terug zien op mijn rekening!

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als de betalingen weer terug zijn geboekt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jacintahindriks