Klacht: Ongewenste bestelling

op 07 september 2015 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb ongewenst een pakketje gekregen van Luxstyle wel gegevens ingevult maar ben niet verder gegaan heb niet ingevult hoe ik wilde betalen want vond het te duur voor zoiets om te ontharen. Dit bedrijf deugt dus echt niet de klachten blijven binnenstromen. En dan het bankreknr wat op de factuur staat deugt ook niet zeggen dat ze het hebben opgeheven IBANNL83RABO0150269021 krijg ik een ander nr van hun IBANF14181619710002634 . Heb bij de bank geinformeerd dat nr bestaat niet en dat nr van de Rabo bestaat nog gewoon. Weet niet meer wat ik van dit bedrijf moet geloven het gaat hun helemaal niet om de producten maar om geld te verdienen op wat voor manier dan ook.

Gewenste Oplossing:

Dat ze het product kunnen ophalen en ik niks ga betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 65tvdh01