Klacht: ongewenst pakketjes

op 23 september 2017 over Provea in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meegedaan aan een eenmalige actie van provea, ik zou eenmaiig een pakketje krijgen maar krijg er vervolgens nog meer. Heb doorgegeven dat ik dit niet wil en dat dit ook niet in de advertentie stond maar zij houden vol dus nu een incasso bureau op mijn dak, ik weiger te betalen en wens niet mee te doen aan dit soort praktijken. Ik lees over een abonnement op lingerie, dit stond zeker niet vermeld in de advertentie. Het is ook niet meer aan mij om achter alle foute bedrijven aan te gaan want het zijn er tegenwoordig zo veel dat ik hier geen tijd voor heb. Je beloofd iets of geeft verkeerde info in een advertentie dan moet het bedrijf dit maar zelf oplossen.

Gewenste Oplossing:

geen incasso bureau en kosten en opdoeken van bedrijf dat mensen misleid en rare advertenties plaatst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Provea

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Provea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door freddy67