Klacht: Ongewenst lidmaatschap

MAsti op 19 september 2021 over wly winkelenspaar.nl in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam er vandaag achter dat ik al 12 maanden (okt 2020-sep 2021) lang 15 euro per maand aan dit bedrijf betaal. Ik had nooit lid willen zijn en ben in een ongewenste lidmaatschap getrapt. Zover ik me kan herinneren kon ik na het kopen van een product (ik meen een videokaart bij megekko) mezelf registreren voor 10% korting op de volgende aankoop. Dit zonder te weten dat ik daarmee aan een betaald lidmaatschap bij winkelenspaar.nl vast zat.

Gewenste Oplossing:

Geld terug van winkelenspaar.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over wly winkelenspaar.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over wly winkelenspaar.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MAsti