Klacht: ongewenst abonnement

op 21 september 2016 over Splendid club in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Prullerig boekenpakket ontvangen, met acceptgiro van €. 7,95
Geen afzender of adres
Telefonisch contact opgenomen met Splendid club voor adres i.v.m. retourzending, onvriendelijk behandeld en tot 3x toe telefoongesprek abrupt afgebroken. Uiteindelijk werd mij medegedeeld dat ik uit hun bestand was gehaald en retourzending was niet nodig. Ik dacht dat hiermee deze zaak was afgesloten zoals werd toegezegd. Na enkele weken ontvang nu een incasso gekregen van FIAD van €. 40,00

Gewenste Oplossing:

Zij moeten stoppen met deze praktijken ( Splendid club en FIAD)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Splendid club

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Splendid club nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door denispercytimmer