Klacht: Ongevraagd telefonische benadering zonder toestemming

op 25 juli 2017 over Kickoff Holland in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telefonisch benaderd voor een produkt (loterij/gokabonnement), waarbij ze doen voorkomen dat je altijd wint. Klacht is, waarom wordt ik benadert en waar hebben ze de gegevens vandaan? (geen duidelijk antwoord aan de telefoon, enquetes vul ik al jaren nooit meer in) ze benaderen mij namelijk met al mijn gegevens, terwijl ik nog nooit gegevens heb achtergelaten voor deze doeleinden en zeker niet specifiek voor dit bedrijf.

Sta ook geregistreerd in Bel me Niet register en www.onderzoekfilter.nl

Mij gebeld op: 25-07 12:17 uur Anoniem (Natuurlijk anoniem, dat voorspelt bij voorbaat hun intentie, namelijk \’oplichten\\\’)

Gewenste Oplossing:

Geen ongevraagd contact meer door Kickoff en andere bedrijven. uitschrijving uit al hun databases.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kickoff Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kickoff Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dinio