Klacht: Ongevraagd pakket toegestuurd

op 14 juli 2017 over NTI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste NTI

Er is weer een pakket ongevraagd toegestuurd, dit vind ik erg vervelend want ik moet hier namelijk wel voor betalen. Ik zie op internet dat dit een veel voorkomend probleem is kunnen jullie hier wat aan gaan doen? Ik heb vorige jaar een pakket aangevraagd voor Engels voor gevorderden maar ik heb nog nooit aangegeven dat ik het pakket nogmaals wil ontvangen of een vervolg pakket. Dit vind ik een uiterst slechte zaak dat u mensen blijft lastig vallen met uw problemen.

Gewenste Oplossing:

Het pakket is volledig

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar NTI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NTI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat NTI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NTI

Heeft op 14 augustus 2017 om 10:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste student,
We zien dat uw klacht inmiddels beantwoord is. Bij deze sluiten we uw klacht op klacht.nl dan ook af, deze stond namelijk nog open.
Wij hopen dat alles uiteindelijk opgelost is, zo niet dan horen wij dat uiteraard graag zodat we kunnen kijken wat we alsnog voor u kunnen betekenen.
Voor nu een fijne dag.
Vriendelijke groet,
Webcare NTI
^PV

Alle klachten die gemeld zijn door Monnickendam84