Klacht: Ongevraagd munten thuis krijgen na bestellen van de bevrijdingsmunt..

op 20 juni 2021 over Amsterdams Muntkantoor in de categorie Postzegels en munten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Daar er schijnbaar velen met mij zijn denk ik dat de klacht vooral hoort te luiden; GEEN kleine lettertjes..!..vooral als het terugkerende uitgaven betreft.. het is net een abonnement op munten.. De gewone burger met een doorsnee salaris wil ook wel s wa geks kopen, ook al heeft ie het eigenlijk niet nodig..(ik denk dat velen zoiets kopen omdat het thema ze raakt) maar tientallen munten a 30euro… wie heeft daar t geld voor?

Gewenste Oplossing:

Als ik per direct geen munten meer ontvang...en ik zou in de toekomst bij een aanbieding b.v. graag een hokje zien waar ik zelf kan aanklikken eenmalig los ontvangen of ik wil ze allemaal..stuur ze maar toe als ze geslagen zijn of iets in die geest..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Amsterdams Muntkantoor over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Amsterdams Muntkantoor in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Santje78