Klacht: Ongevraagd munt toegestuurd gekregen

op 26 mei 2020 over Amsterdams Muntkantoor in de categorie Postzegels en munten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de bevrijdingsmunt een tijd terug besteld. Deze feilloos gekregen. Helaas heb ik nu een munt ontvangen waar ik niet omgevraagd heb. De kosten zijn 32.90 en heb helemaal geen interesse in deze munt. Ze mogen deze munt op komen halen bij mij aangezien ik ook niet nodig vindt om kosten te maken voor het verzenden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik niet hoef te betalen voor deze munt en deze zonder kosten terug kan sturen of dat ze hem ophalen. Daarnaast zou ik ook nooit meer ongevraagd munten willen ontvangen van desbetreffend bedrijf

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Amsterdams Muntkantoor over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Amsterdams Muntkantoor in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door lolxdlolxd1993