Klacht: Ongevraagd kaart opgestuurd

op 23 juni 2016 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via email een bevestiging gekregen dat een kaart zou worden opgestuurd; en ik heb twee maal een duidelijke email gestuurd dat ik deze kaart niet ontvangen wil. Via e-mail heb ik nooit een antwoord gekregen. Tot nu toe werden mijn e-mails nog steeds genegeerd.

Gewenste Oplossing:

Als ik de bevestiging krijg dat ik deze kaart niet aankrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fa03