Klacht: Ongevraagd beginnen met upgrades installeren

op 09 september 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben docent aan de Hogeschool van Amsterdam en zou net beginnen aan een les van 100 minuten toen mijn laptop ongevraagd begon met het installeren van upgrades. Dit kon ik niet tegengaan en werd daardoor gedwongen mijn les te draaien zonder enige digitale ondersteuning van Powerpoint en de Blended Learning tools die ik normaal gebruik. Nadat 95 minuten van de les voorbij waren was mijn computer weer klaar voor gebruik. Een verschrikkelijke ervaring.

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit nooit meer gebeurt en alle gedupeerden van soortgelijke gebeurtenissen schadevergoeding ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boris Böing