Klacht: ongauthoriseerde afschrijving creditcard

op 08 februari 2018 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens de boekhouding aan het belastingjaar 2017 kwam ik een afschrijving tegen van de creditkaart van mijn vrouw van € 132,99 voor de huur van een auto in Ierland. Wij zijn helemaal niet in Ierland geweest. Ik heb CarTrawler proberen te bereiken maar van twee met moeite opgeduikelde mailadressen kwam er 1 retour en de andere leverde een kaartje op waar ik mijn boeking moest aangeven. Contact? Ho maar.

Gewenste Oplossing:

Ik wil van ze weten wie die auto op onze creditcard heeft gehuurd.
Als ik weet hoe dit zomaar kan. Mijn geld terug krijg en antwoord op de vraag waarom ik hierover geen contact kan krijgen met CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gmotter