Klacht: onduidelijkheid over niet aangeleverde stukken

op 12 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb begin april een bankhoes besteld deze is nog steeds niet geleverd,traceer over dit artikel is weg,nu nu op 16 mei j.l wederom een besteld,maar wederom geen duidelijkheid,in het verleden gingen de meeste artikelen prima,op een blouse na kwam ook alles bij mij aan en ik heb de bedragen ook betaald,alleen betaal ik bij levering,bewaar hier ook de transport tassen van.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ze me duidelijkheid kunnen geven over de bestelde artikelen of dit gelukt is,niet ineens van de traceer af zijn,had tot num toe geen enkele klacht,duurt wel soms een maand maar vanwege de corona-situatie heb ik begrip dat sommige zendingen wat langer kunnen duren,dit bankhoes verhaal duurt wel erg lang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirjamvandongen