Klacht: Onduidelijke levertijd en geen reactie op (vriendelijke) mail

op 08 juli 2012 over overhemd-stropdas.nl in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 24 juni een baseballjack voor mijn zoon besteld dat hij al heel lang graag wilde hebben. Met in gedachten de snelle service van Wehkamp zitten we nu dagelijks te wachten tot het pakje komt. Tevergeefs. op 2 juli heb ik een heel vriendelijk mailtje gestuurd met de vraag of het klopt dat het jack nog niet is aangekomen. Gelukkig heb ik gekozen voor betaling achteraf. Gezien alle klachten die ik over Overhemd en stropdas lees ben ik van plan om het jack af te bestellen en ergens anders te kijken. De oplossingen die ik lees stellen mij namelijk niet gerust.

Gewenste Oplossing:

Antwoord op mijn mail. Duidelijkheid over de levering en de goede maat van het jack.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door overhemd-stropdas.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat overhemd-stropdas.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

overhemd-stropdas.nl

Heeft op 12 juli 2012 om 18:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

De bestelling is afgeleverd.

Alle klachten die gemeld zijn door mirjam.p