Klacht: ondertiteling bij Nederlandse film

op 07 februari 2018 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zelf doof, soms vind ik het leuk om Nederlandse film kijken, maar ik kan het niet volgen zonder ondertiteling. Zoals bij de Dolle tweeling 3 wil ik heel graag zien, maar zonder ondertiteling te bevinden. Ik denk dat ik niet enige bent, er zijn genoeg doven/slechthorend die ook willen bij Nederlandse film ondertiteling komen.

Gewenste Oplossing:

Als u ondertiteling regelt bij Nederlandse films van videoland. Dan ben ik tevreden klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnissaJ