Klacht: Onbetrouwbaar, geld vasthouden

op 01 augustus 2017 over Muziekhandel Frans van der Hauw in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een muziekinstrument besteld bij Frans van der Hauw te Sneek. Hij meldde mij dat hij het instrument in twee weken kom leveren en ik betaalde het bedrag. Helaas kon hij het instrument om dubieuze redenen niet leveren. Ik kon fluiten naar mijn geld en naar mijn instrument. Ondanks alle inspanningen is na 1 jaar het bedrag niet terug betaald.

Gewenste Oplossing:

Als het hele bedrag + rente terug betaald is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Muziekhandel Frans van der Hauw

Reactie van de melder van de klacht Veras

2 maanden geleden - Inmiddels is het overgemaakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Muziekhandel Frans van der Hauw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Veras