Klacht: onbeschofte verkoper mcdonalds nieuwegein utrecht

op 10 juli 2012 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30-06-2012 wilde ik 3 milkshake kopen voor me family. Ik ging naar mcdonalds niuwegein toe.Ik stond meer dan 8 minuten in de rij. Daarna zei tegen mij de verkoopster dat de kassa sdicht gaat. Ik zei zeg je nu pas dan. En toen zei de verkoopster ja maar ik kan nu niks doen. Ik moest weer naar een andere kassa toe. Daar moest ik ook ongeveer 7-8 minuten wachten. Uiteindelijk voor 3 milkshake een kwarteertje wachten. Ik roep een leidinggevende van de andere verkoper. Ik legde uit wat allemeel gebuurt is. Plaats van de excusses aanbieden heb ik kop van de leidinggevende gekeregen.

Ik ben nooit zo teleurgesteld door een verkoopster en haar leidinggevende (zogenaam).

Gewenste Oplossing:

Ik wil gebeld worden door de leidinggevende en excusses horen.

Alle klachten die gemeld zijn door erdem66