Klacht: Onbeschofte telefoniste

op 18 december 2017 over DUO-IBgroep in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 18-12-2017 gebeld met DUO op het centrale nummer in Groningen en de telefoniste aldaar is goed in het niet uit laten spreken van mensen en met verheven stem steeds in de rede vallen , dit is niet de eerste keer dat dit mij overkomt , want enige maanden geleden had ik dezelfde dame aan de telefoon over een andere vraag en werd ik precies hetzelfde behandeld ! Ik neem aan dat er nog veel meer mensen met deze klacht zijn. Ik hoop dat er iets gedaan kan worden aan de omgangsvormen met mensen door deze met nadruk nare mevrouw.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als deze mevrouw door haar werkgever aangesproken wordt op haar gedrag en insien zij zich niet beter gaat gedragen zij desnoods ontslagen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DUO-IBgroep

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DUO-IBgroep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Koopmans9266