Klacht: Onbeschofte benadering door een medewerker van Mc Donalds Ede

op 25 mei 2020 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 25 mei 2020 rond 12:30 uur kwam ik de McDonalds te Ede binnen om iets te bestellen. De medewerker in een wit overhemd achter de koffiebar sprak mij aan om te bestellen bij het scherm. Ik antwoordde dat ik dat niet doe i.v.m. de hygiëne en dacht dat hij het touchscherm bedoelde. Daarna benaderde hij mij op een zeer onbeschofte manier, dat ik dan maar niets moest bestellen, etc.. Dit kan nooit het beleid van MCDonalds zijn om hun klanten zo onbeschoft te benaderen.

Gewenste Oplossing:

Persoonlijke verontschuldiging van de betreffende medewerker.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ztjes