Klacht: onbeschoft geholpen

op 19 juli 2017 over Van Haren in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nog nooit in de 25 jaar dat wij schoenen kopen zijn we zo behandeld als van daag bij van Haren in Helmond centrum.
Verkoopster (1.60 groot met tattoo op armen) hielp ons en liep steeds weg nadat ik wat sportschoenen eindelijk had gevonden die paste zat mijn vrouw op haar rollator netjes te kijken naar nog wat andere die de verkoopster aan haar gaf op de vraag van zet ze maar langs ons zette zij plaatste die gewoon weer in het rek.Ik vertelde nog dat wij die gingen kopen werd niet geluisterd maar liep weg en fluisterend met van jesuuuus ben haar gevolgd en vertelde dat ik hier niet van gediend ben geen interactie ook niet van de andere verkoopster en voelde mij echt niet lekker schopte tegen de andere doos die ik had gepast en wou af rekenen en vertrok uit deze zaak.

Gewenste Oplossing:

excuses anders koop ik en mijn fam nooit meer iets in de filialen van van Haren

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Haren

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Haren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jackyyy