Klacht: Onbeschoft benaderd door winkelbediende

op 16 oktober 2016 over Van Haren in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Werkelijk onbeschoft benaderd bij van Haren Vredenburg in Utrecht. Per ongeluk vallen kinderschoenendozen uit rek aan achterkant bij het nemen van de juiste maat laarzendoos aan de voorkant. Rek was aan achterzijde open waardoor bij het terugzetten van de laarzendoos de kleine dozen van kinderschoenen aan de achterkant eruit vielen. Medewerkster kwam zeer onprofessioneel over en had een zeer grote mond. Ik gaf te kennen dat het per ongeluk gebeurde en dat ik het zelf op zou ruimen wat ik ook gedaan heb. Onvoorstelbaar een eindeloze discussie en ze hield niet haar mond en loste het echt niet klantgericht op. Kan me niet onttrekken aan het feit dat ze liever lui dan moe zijn.

Gewenste Oplossing:

Als medewerkers de klanten fatsoenlijk benaderen en bedienen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Haren

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Haren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fampieters1@gmail.com