Klacht: ONBERIKBAAR EN ZE REAGEREN NIET OF HEEL LAAT OP EEN EMAIL

op 28 mei 2021 over vliegtickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil vliegtickets bellen maar ze zijn gewoon onbereikbaar, lijkt alsof de telefoon is afgesloten. Gistermiddag rond 14 uur gebeld, kreeg antwoordapparaat dat ze al gesloten zijn. Vandaag, 28 mei 2021, ben ik sinds 12.15 uur aan het bellen en maar steeds bezettoon ofzo… toen heb ik ze geappt..berichten komen daar ook niet aan. Via WhatsApp gebeld, gelijk afgebroken. Ik wil een reis annuleren of naam wijzigen wegens persoonlijke omstandigheden. Het schiet helemaal niets op zo op deze manier.

Nu heb ik nog een keer gebeld, 13.05, en nu krijg je ineens weer het antwoordapparaat dat ze momenteel niet bereikbaar zijn, alweer gesloten dus!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik normaal de ticket kan laten wijzigen van naam of tenminste de reis kan annuleren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vliegtickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vliegtickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RCVL