Klacht: Onbereikbaar en blijven aanmaningen sturen die niet kloppen

op 15 juli 2019 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zalando stuurt zowel per mail als per post aanmaningen van retourzendingen en verwerkt zendingen incorrect. Wanneer ik contact op wil nemen, zijn ze telefonisch niet bereikbaar, of krijg ik een medewerker aan de lijn die mij vraagt later terug te bellen. Tweenaal contact via het contactformulier getracht te zoeken, ik vul alle gegevens en mijn verhaal in, en krijg bij verzenden een error. Ik

Gewenste Oplossing:

Ik wil een rekening van alleen het product dat ik gehouden heb en ik wil op welke manier dan ook contact kunnen opnemen met het bedrijf. Ook wil ik dat het bedrijf de onterechte aanmaningen nietig verklaard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mvanbeek87