Klacht: Onbeantwoording van emails

op 04 juli 2017 over Garcinia Cambogia support in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg dus herhaaldelijk anmaningen van dit bedrijf voor een produkt dat ik nooit ontvangen heb als ik ze bel zijn ze een half uur in gesprek en melden zij dat je ze kunt emailen. Vervolgens worden deze emails direct gerourneerd naar mij vanpostmaster met als opschrift: Delivery Status Notification; Failure Dus het lukt mij ook nooit hun een email te sturen Zeer eenzijdig alleen de aanmaningen met de oplopende boetes. Wat kan ik hier aan doen?

Gewenste Oplossing:

Als ze gewoon antwoord zouden geven per email en de zaak op willen lossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Garcinia Cambogia support

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Garcinia Cambogia support nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door connylemke