Klacht: Omgevallen keuken kast

op 01 november 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ongeveer iets langer dan een jaar geleden de Besta kast bij de Ikea gekocht. De hang versie. Na een jaar gehangen te hebben, is de kast naar beneden gevallen. Wij hebben de originele beugel gebruikt met pluggen en schroeven ook van de Ikea. Daar zal het niet aan moeten liggen, omdat hij ook een jaartje opgehangen is gebleven. Wij zijn langs de Ikea geweest en die hebben ons verteld, dat het inderdaad gemaakt is voor om je servies in te kunnen opbergen en dat dit niet mag gebeuren. Nou wil ik een oplossing voor mijn probleem.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een oplossing/ vergoeding heb voor de inhoud, de kast en de schade aan ons huis!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Umran Unver