Klacht: Ohra Weigert uit te betalen !!!

op 22 mei 2016 over OHRA in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs geleden had ik een 2 jaar oude seat ibiza gekocht. Mooie auto waarmee ik helemaal gelukkig was. Op een dag merk ik op dat mijn auto gestolen is. Na maand procedure geeft Ohra aan dat zij niet willen uitkeren. Reden omdat ik volgens Ohra niet heb aangegeven dat ik eerder schade heb gehad. zeer slappe smoes

Gewenste Oplossing:

Bij aansluiten van de polis, is alles koek en ei

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar OHRA over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door OHRA in behandeling genomen

Bericht van OHRA

2 jaren geleden - Geachte heer/mevrouw Blokland, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen uw klacht in behandeling. U hoort spoedig van ons. Met vriendelijke groet, OHRA Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door malblok