Klachten over Office centre Apeldoorn

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Office centre Apeldoorn zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Office centre Apeldoorn in de categorie Groothandels

1 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Al maandenlang ontvang ik ongewenste geadresseerd reclamedrukwerk van StaplesOffice Centre. Al maandenlang vraag ik hen via diverse kanalen deze zendingen stop te zetten, en daar ik door dit gedrag nimmer meer bij hen zal kopen mijn adresgegevens volledig te verwijderen.Heden... Lees meer

verkeerde produkt in verpakking

Klacht van op 08 augustus 2013 over Office centre Apeldoorn in de categorie Groothandels

Heb bij Office-center(kantoorartikelen) fotopapier gekocht art.nr. Q5451A (25 vel) nu weer bij CoolBlue B.V.printershop.nl fotopapier Q251OA (100 vel) omdat ik op zoek ben naar SEMI-Glossy fotopapier, in beide gevallen krijg ik echter Glossy fotopapier dus GEEN: SEMI-GLOSSY.Op uw website staat onder deze artikelen dat het SEMI Glossy... Lees meer