Klacht: office 365 werkt niet als gewenst

op 18 oktober 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb office 365 gekocht en ook succesvol geïnstalleerd. Je hebt ook een mogelijkheid om te delen. Dat heb ik ook gedaan. Helaas werkt dit niet. Met een aardige collega Luciana via chat opnieuw office geïnstalleerd. Toen ze ophing was de installatie nog niet afgerond. Begrijpelijk.
Maar helaas bleef mijn Word en PowerPoint vastlopen. Vandaag deed ik een terugbelverzoek. Ik werd ook na 77 minuten teruggebeld. Toen heb ik nog 35 minuten gewacht. Helaas werd toen de verbinding verbroken. Ik ben niet blij en voel me zeker niet geholpen. De online versie van Office is de slechtste deal die ik gedaan heb.

Gewenste Oplossing:

Als OFFICE 365 het op mijn IMAC doet!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AGG