Klachten over O chelle drogisterij

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over O chelle drogisterij zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van O chelle drogisterij in de categorie Drogisterijen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Kado bon

Klacht van Karinw1402 op 07 september 2018 over O chelle drogisterij in de categorie Drogisterijen

Ik heb een kadobon gekregen van O'chelle. Ik heb geen idee waar ik deze winkel kan vinden. Wel jammer. Ik zelf woon in de buurt van Den Bosch dus ik verwachtte dit tijdens het winkelen in te kunnen leveren. Kunt u mij helpen... Lees meer

Kadoobonnen

Klacht van H.Swartjes op 15 september 2017 over O chelle drogisterij in de categorie Drogisterijen

Ik heb nog kadobonnen van ochello gekocht bij Henk van den Doelen die failliet is , waarom is de klant daarvan de dupe? Kan zo'n merk daar niet garant voor staan? Misschien is samenspannen op face book van gedupeerde klanten... Lees meer

cadeaubon

Klacht van cynthia86 op 02 januari 2017 over O chelle drogisterij in de categorie Drogisterijen

Ik heb nog een cadeaubon van € 15,00 inleveren en wil deze graag nog gebruiken! Maar nu blijkt dat de winkels niet meer bestaan en waar die eerst heeft gezeten neemt de bon niet aan, volgens mij is het wettelijk... Lees meer