Klacht: Nummerbehoud aangevraagd/ dataprobleem!!

op 13 januari 2014 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn telefoon is gestolen.Nieuwe telefoon aangeschaft en een nieuw Lebaranummer! Lebara gebelt,situatie uitgelegt, wil mijn nummer wat gestolen is terug! Geen probleem zegt men bij Lebara, duur enkele dagen! Nu 2 weken verder, 3 telefoontjes naar Lebara verder en 80 euro lichter, werken het oude en het nieuwe nummer niet!! Volgens Lebara een dataprobleem!! 2 weken een dataprobleem? Erg onwaarschijnlijk en begin me vertouwen ook echt te verliezen

Gewenste Oplossing:

Gewoon, mijn oude nummer terug met het tegoed wat erop stond en het nieuwe tegoed van mijn nieuwe kaarT. 2 KEER lEBARAUNLIMETED OPGEWAARDEERT en 2 keer 10 euro beltegoed voor te smsen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tankiebaby