Klacht: Nuhr annuleerd mijn reis MYRDF

op 27 juli 2017 over Nuhr in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 20 juni heb ik via jullie een reis geboekt van Schiphol naar Tetouan.
Op 25 juli heb ik een mail van jullie ontvangen dat mijn reis is geannuleerd.
Er wordt mij verteld dat ik op 8 augustus (midden in de nacht) naar Tanger kan vliegen. Er is niet met mij overlegd of ik kan enz.. Het aanbod stond vast en valt niet over te praten. Het komt nu op neer dat ze mij geld hebben terug gestort en ik sta met lege handen, ik heb geen reis. De reizen zijn nu veel duurder dan in de maand juni. Ik wil overdag vliegen en niet midden in de nacht. Ik heb tot op heden geen ticket kunnen kopen met dezelfde prijs. Ik had een reis naar Tetouan geboekt en het was ook overdag zoals ik wenste. Ik vind dat je niet zo mag omgaan met je klanten. Ik als klant heb ook rechten. Jullie hebben mijn plezier in de vakantie verpest. Ik moet nu meer gaan uitgeven alleen omdat jullie fouten hebben gemaakt. Dit geeft geen blijk van klantvriendelijkheid.

Gewenste Oplossing:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Alle klachten die gemeld zijn door scoop50almelo