Klacht: Nugezond.com levert niet, communiceert niet

op 18 augustus 2017 over NuGezond.com in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 Juni plaatste in een bestelling voor een totaal bedrag van 115,36 euro bij Nugezond.com Nu – meer dan twee maanden later – heb ik nog steeds niets ontvangen. De telefoon wordt nooit opgenomen, en ook op het bericht dat ik via hun webshop heb verstuurd (ondertussen meer dan een maand geleden) heb ik nooit een reactie ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NuGezond.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NuGezond.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stijnmus