Klacht: Nootjes op ijs

op 12 augustus 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter wilde een softijs en wilde daar nootjes op. Dit kon ik niet aanvinken dus vraag het personeel of er nootjes op mogen tegen een vergoeding. Bij 3 mensen werd dit nagevraagd maaar er werd verteld dat dit alleen mag bij sunday ijs….. Wat is het verschil???… Hoorntje bakje en ik wil betalen voor nootjes…
Krijg geen nootjes vind het absurd!!

Gewenste Oplossing:

Als ik nootjes op de ijs erbij kan krijgen tegen een vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisette thijssen