Klacht: nooit op tijd

op 29 juni 2016 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, wij zijn een abonnement aangegaan die niet zomaar opgezegd kan worden. Meerdere malen hebben wij aangegeven dat de krant altijd te laat komt. Wij werken allebei en willen graag ’s morgens ons krantje lezen. Die lezen wij dus ’s avonds, omdat de krant altijd na 7.00 uur komt. Soms pas 7.20 uur. Maar dan zijn wij al weg. Ik heb al zo vaak een klacht ingediend en r wordt dan ook netjes gebeld, wat wij erg waarderen. Maar er verandert niets. Daarom wil ik de krant opzeggen zodra het qua abonnement kan.

Gewenste Oplossing:

Als de krant voor zevenen komt, het liefst om half zeven. Maar ik begrijp dat ik dat niet kan verlangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alie kroon