Klacht: Nooit ontvangen prepaidcreditcard, daarna geen aanmaning, nu per mail incasso intrum justitia

op 24 augustus 2016 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Half juli heb ik een viabuy card aangevraagd, in de veronderstelling dat deze binnen 2 dagen geleverd wordt. Bestelling is nooit geleverd. Na mijn vakantje nog geen card ontvangen. Ook geen aanmaning om de kosten te betalen. Nu 5 weken na bestellen, ontvang ik een incasso van intrum justitia over iets wat nooit geleverd is.

Viabuy geeft aan dat deze retour is gestuurd door PostNL. Dit moet nog onderzocht gaan worden.

Gewenste Oplossing:

Kosteloos annuleren van aanvraag, niet op tijd geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Noa10