Klacht: Nooit geschikt voor een woning

op 31 augustus 2016 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag, ik sta al sinds 2014 ingeschreven als woningzoekende en heb tot op de dag van vandaag nog geen fatsoenlijk aanbod gehad. En als ik dan de mogelijkheid krijg om te reageren maak ik geen schijn van kans. Sinds de vernieuwing van de website is het reageren op een woningaanbod al helemaal een onmogelijke klus voor mij. 9 van de 10 keer kan ik niet reageren omdat ik niet aan de voorwaarden voldoe, dit terwijl ik sinds 2014 sta ingeschreven. Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en ben het nu echt zat dat ik niet fatsoenlijk kan reageren of geen fatsoenlijk aanbod krijg! Het duurt mij nu al veelste lang!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat er naar mijn frustrerend probleem geluisterd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hopeloze woningzoekende