Klacht: nooit geleverd

op 13 juli 2017 over Hengelsportknaller.nl in de categorie Internetshops - Watersport

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruim 2 maanden geleden een artikel besteld. Deze zou eerst op naleveren staan, maar product nooit gekregen. Na vele emails en telefoontjes ben ik steeds aan het lijntje gehouden. Na bijna 3 maanden nog steeds geen product en ook geen geld retour. De eigenaar heeft alle ordergegevens als ook mijn bankgegevens. Na vele keren te hebben toegezegd dat ik geld terug zou krijgen, tot op heden nog niets ontvangen. Hengelsportknaller maakt zich schuldig aan oplichting en verduistering.

Gewenste Oplossing:

aankoopbedrag in z'n geheel op mijn rekening teruggestort

Alle klachten die gemeld zijn door EdwinKats1974