Klacht: nooit geld terug ontvangen

op 02 juli 2016 over Voldaan Fashion in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al maanden actief om een eind einde maken aan deze oplichting. Nu 4 maanden later nog steeds mijn geld niet retour gekregen, zelfs de inzet van een advocaat helpt niet. Ik ga nu aangifte doen en dat zou iedereen hier moeten doen want ik lees hier wel erg veel klachten, ze gaat gewoon door met geld innen en niet leveren.

Gewenste Oplossing:

Geld terug aan alle mensen die wat tegoed hebben of gevangenisstraf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Voldaan Fashion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Voldaan Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door willyn