Klacht: nokia 3 batterijproblemen

op 03 september 2018 over Nokia in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een half jaar geleden een nokia 3 gekocht via bol.com. nu heeft hij sinds een week het probleem dat hij rond de 30% batterijlading in een keer uitvalt. ik vind het niet kunnen dat een batterij na een half jaar al slecht is. ik ga er van uit dat ik hem op kan sturen en een gratis reparatie of vervangend toestel kan ontvangen. ik hoop dat ik vooruit kan kijken naar een goede servic

met vriendelijke groet, Wouter van der heijden

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden wanneer ik goed geholpen wordt. mijn eis is dan ook dat ik GRATIS een vervangend toestel krijg opgestuurd.
als er niet aan deze eisen voldaan kan worden zal ik het zeker niet laten om slechte recenties achter te laten op dit product

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nokia

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nokia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wouter.24-04-01@hotmail.com